2012. december 9., vasárnap

Cat-cake


Elkészítés:

Egy 15 cm átmérőjű formában csináltam 2 db 4 tojásos csokis piskótát. Az egyik lett a feje, a másikból vágtam a fülét, és az orrát.
A cica "bundája" egyszerű csokikrém, amibe tettem kevés olvasztott fehércsokit, és nagyon kevés fekete ételfestéket (ettől lett ilyen szürke a krém).
A szeme, szája és a nyakörve marcipánból van.
Először krémmel rögzítettem a füleket, majd az egészet lekentem vékonyan.
Az orrát rátettem, majd marcipánnal lefedtem. A szemét és a fülét is marcipánnal csináltam.
A maradék csokikrémet habzsákba tettem, majd az egész tortát körbenyomkodtam, óvatosan, ügyelve a szemekre, fülekre, orra.
Legvégül a nyakörvet tettem rá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése